Elak Ayam Mati Kesejukan Dengan Cara Ini

Dua wanita yang baik hati menyelamatkan ayam dengan memberi mereka rumah baru. Wanita tersebut yang bernama Nicola Condong bersama ibunya Aan telah menyelamatkan kira-kira 60 ekor ayam dengan menyediakan rumah baru dan memberikan baju kepada mereka.

Sebelum ini, kebanyakan ayam telah mati di dalam sangkar kerana tidak dapat menyesuaikan diri dengan keadaan sejuk. Nicola yang berasal dari Falmouth di Cornwall datang dengan membawa kaedah baru untuk menjaga dan memastikan ayam-ayam itu tidak mati kesejukan lagi, kedua-dua wanita yang prihatin ini telah menyediakan baju sejuk untuk mereka.

Lucy

“Adalah penting untuk membuat orang menyedari keadaan miskin yang tinggal di ayam dan fakta bahawa mereka tidak mempunyai bulu ketika mereka bersara,” kata Nicola.

Lucy

“Kami juga mempunyai pertanyaan setakat ini dari Kanada dan juga penduduk tempatan yang meminta para penerjun. Jika ada yang ingin membeli, kami meminta derma untuk sebuah rumah anak yatim AIDS di Afrika Selatan,” tambah Nicola.

Lucy

PERINGATAN: Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.