Sembilan Saudara Merogol Buaya Kerana Dendam

Luar dari jangkaan akal, bagaimana sembilan lelaki ini berani merogol seekor buaya betina hanya kerana rasa marah yang terbuku di hati. Ianya gara-gara seekor buaya betina membaham ternakan mereka hingga tiada satu pun yang tinggal. Kes ini menjadi tular di negara Afrika apabila para liputan media melaporkan kejadian aneh seramai 9 orang lelaki bersaudara didakwa merogol seekor buaya betina.

Berang dengan tindakan buaya betina itu, mereka membuat satu jaringan khas untuk menjerat buaya berkenaan dan akhirnya mereka berjaya menangkap buaya tersebut. Akibat dendam, mereka merogol buaya tersebut secara bergilir dan melepaskannya semula kerana menurut kepercayaan mereka dengan berbuat demikian buaya itu tidak akan datang kembali.

Lucy

Kes ini tidak diketahui dengan jelas bahawa buaya itu memakan ternakan mereka benar atau tidak, namun Mirror Uk pernah menyiarkan kes ini. Menurut orang tempatan, merogol buaya di daerah itu kebiaasanya dilakukan oleh pengamal ilmu hitam.

PERINGATAN: Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.